Op zoek naar Credit?

 
   
Credit
Credit Wat is credit? Wat betekent credit?
Bij het crediteren van een winst en verliesrekening wordt de grootboekrekenigen gecrediteerd als er een opbrengst is. Tegenover credit staat debet, voor een uitleg van dit begrip kijkt u op een andere pagina te bereiken via de lijst aan de rechterzijde van uw scherm.
Credit 15 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/.: Verbastering van European Credit' de internationale eenheid waarmee de studiebelasting in het in het hoger onderwijs gemeten wordt European Credit Transfer System. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11103.: wat verschuldigd is, wat is toevertrouwd toon de herkomst via de etymologiebank.
Wat is debet en wat is credit Conscribo online administratie Conscribo online administratie.
Op het moment dat er bijvoorbeeld contributie aan een organisatie betaald wordt dan komt er geld binnen credit. Debet en credit gebruiken.: Een transactie in een boekhouding wordt dit een boeking genoemd bevat altijd een tenminste 1 credit regel en een tenminste 1 debet regel.
Inloggen Creditcard Online International Card Services.
Deze cookies worden gebruikt om de website te analyseren, te verbeteren en om advertenties voor u relevant te houden. U geeft aan, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op Accepteren te klikken, akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van ICS.
Credit Wikipedia.
Credit is een financieel en boekhoudkundig begrip. Het komt van het Latijnse credere dat geloven of toevertrouwen betekent. Het is de tegenhanger van debet en wijst op een afname. Op het credit van een rekening boeken heet crediteren. Op de balans van een entiteit is de creditzijde de rechterzijde.
Inloggen Creditcard Online International Card Services.
Met Creditcard Online kunt u online eenvoudig, veilig en snel uw Card-zaken regelen; gemakkelijk thuis vanaf uw computer, maar ook als u op vakantie bent. Meer informatie over Creditcard Online. Creditcard Online activeren. ABN AMRO Credit Card. ABN AMRO Studenten Credit Card. ABN AMRO Gold Card.
credit WikiWoordenboek.
creditzijde, krediet, tegoed. Engels: credit en. Spaans: crédito es m. Het woord credit staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd credit herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen.
credit Vertaling Engels-Nederlands.
the list of names of the actors, producer, director etc given at the beginning or end of a film. a card which allows the holder to buy goods etc on credit: to pay by credit card. be a credit to someone.
credit vertaling Engels-Nederlands inclusief voorbeelden.
te goed houden. I credit you credit we credit. ik crediteer jij crediteert wij crediteren meer vervoegingen van crediteren. to credit ww. Voorbeelden in zinsverband. Tom doesn't' have a credit card. Tom heeft geen kredietkaart. Can I pay a credit card?

Contacteer ons

tekenpapier
papiervernietiger
kopieerapparaat
inbindmachine
dictafoon
office center
inbind
frankeermachine
tekentafel
inbinden
gaats