Resultaten voor houder

 
   
houder
De of het houder? Welk lidwoord.
Français: titulaire Bekijk of het Le o La titulaire is. Jou of jouw: jouw houder. Wat rijmt er op houder. Elk of elke: Elke houder. Aanwijzend voornaamwoord: Die houder. Bezittelijk voornaamwoord: Onze houder. Wat rijmt er op houder. fondshouder machtigingshouder rekeninghouder.
Houder 10 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.woorden.org/woord/houder.: houder, houwer, kaar vismand, die in de visbun geplaatst is. Gevonden op http//www.debinnenvaart.nl/binnenvaarttaal/woord.phpwoordhem.: De houder van een effect. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10237.: De houder van een optie is een andere naam voor de koper van een optie. Beleggen effecten aandelen.
Bezit Nederlands recht Wikipedia.
Het Romeinse recht onderscheidde tussen houderschap possessio naturalis en bezit possessio civilis, hoewel het uitzonderingsgewijs toch bepaalde houders als bezitter aanmerkte, om hen daardoor de bezitsbescherming deelachtig te laten worden. Zo gold bijvoorbeeld een pand houder toch als bezitter. Het inheemse recht van Germaanse oorsprong kende de Romeinsrechtelijke terminologie niet, maar gebruikte de term Gewere Frans: saisine.
Navigatie Navigatie houder houder kopen? kopen? MediaMarkt. MediaMarkt.
Houder Geschikt voor.: TomTom Go 500, Go 5000, Go 600, Go 6000 Geschikt voor model.: TomTom Go 500, Go 5000, Go 600, Go 6000 Kleur.: Go-houder, Compacte auto-oplader, Micro-USB-kabel. Dit artikel is online uitverkocht. Bekijk hieronder de winkelvoorraad. Bestel nu Info. TOMTOM Adhesive Dash Mount V3. Deze Adhesive dash mount van TomTom houd je navigatie en accessoires veilig bij elkaar.
Houderschap Wikipedia.
De houder is dan ook verplicht tot teruggave van de zaak aan de rechtmatige eigenaar. Een houder kan bovendien geen verandering brengen in zijn houderschap en/of de grondslag daarvan, ook niet met de enkele mededeling dat hij voortaan voor zichzelf wil houden.
SIDN: Domeinnaamhouder wijzigen.
Wat moet je doen als de nieuwe houder naar een andere registrar wil? Overleg met je registrar. Er zijn 2 mogelijkheden.: Eerst de houder veranderen en daarna verhuizen. Eerst verhuizen en daarna de houder veranderen. Voor het verhuizen is een verhuistoken nodig.
Synoniemen van houder; ander woord voor houder synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: bewaarplaats, container, houder, vergaarbak, waterbak cassette zn.: doos, geldkistje, houder, kistje, koffertje bezitter zn.: aandeelhouder, drager, eigenaar, houder vat zn.: greep, handvat, heft, houder, houvast eigenaar zn.: baas, bezitter, heer, houder, meester drager zn.:
houder Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: houder DE houder ES houder FR. Vertalingen houder NLEN. 1 iemand die iets bezit holder, owner, possessor.
Houders kopen? BESLIST.nl Ruim assortiment!
Baseus Direct-view Smartphone Houder Auto Dashboard Zwart. De Baseus Direct-view Smartphone Houder is een compacte, stijlvolle smartphone Houder voor het dashboard van uw auto. De Baseus Direct-view Houder is erg eenvoudig in het gebruik: u kunt de houder gemakkelijk op het dashboard bevestigen, waarna u uw smartphone eenvoudig tussen de houder klemt.

Contacteer ons

card
creditcards
Holder
pasje
kaarthouder
mapje
ogon
Etui
secrid
Ögon